Gratis Baby Taylor!

Al een tijdje van plan om een nieuwe Taylor gitaar aan te schaffen? Dan maken we het wel heel aantrekkelijk voor je met de Baby Taylor Actie! Bij aanschaf van een Taylor uit de 300 serie of hoger, ontvang je gratis een  Acoustic Baby Taylor. Deze is bij uitstek geschikt voor op reis, voor de kinderen of bij het kampvuur!

Klik hier voor inspiratie.

Hoe werkt het?

Zoek in onze winkel het Taylor model uit die bij je past en neem meteen de Acoustic Baby Taylor gratis mee naar huis.  Wil je online je Taylor bestellen? Dan nemen we contact met je op na je bestelling en zorgen we dat je beide gitaren zo snel mogelijk in huis hebt! Keuze uit: Baby Taylor BT1, BT2 of TS-BT. Deze actie geldt ook voor limited edition’s, customs en T5z gitaren.

Wacht niet te lang want deze actie loopt tot 3 mei 2020!