NIEUW: De Buffet Crampon GALA Klarinet

Dit najaar presenteerde Buffet Crampon hun nieuwste klarinet: de GALA. Gebaseerd op de vernieuwde boringen van de onlangs gelanceerde Légende en Tradition-modellen, is de Gala een mooie aanvulling op het huidige professionele gamma. Met een prijsstelling tussen de E13 en de RC, vormt de GALA hét step-up model na de Etude-serie van Buffet.

Steeds meer klarinettisten over de hele wereld waarderen de nieuwste familie van boringen van de Franse fabrikant. Vanwege het succes van o.a. de Tradition, ontwikkelde Buffet Crampon in 2020 dit nieuwe, betaalbare model welke de verwachtingen van iedere klarinettist overtreft. Het ontwerp van de GALA zorgt voor een rijke harmonie en klankbalans over het bereik van het instrument. De klarinet is volledig gemaakt van grenadille hout (Dalbergia Melanoxylon) en het instrument is voorzien van lederen polsters. De applicatuur is verzilverd, met vernikkelde details, zoals het logo en de ringen tussen de bodydelen en op de beker.

De GALA klarinet is verkrijgbaar in Bb en A, en heeft tevens de optie voor een extra linker Eb-klep. De Buffet Crampon GALA klarinet wordt geleverd in een traditioneel lederen koffertje, inclusief twee tonnetjes, ligatuur, mondstukkapje en diverse accessoires. Met de GALA biedt Buffet Crampon zowel professionele als ambitieuze amateurmuzikanten een volledig nieuwe, professioneel gebouwde “made in France” klarinet voor een toegankelijke prijs.

>> Klik hier voor meer informatie <<