Van Gorp cadeaubon nu online te bestellen!

Het perfecte cadeau voor iedere muzikant!

Wil je graag een mooi cadeau geven aan een muzikant, maar je vindt het moeilijk om iets passends te vinden? Of wil je graag een mooie bijdrage leveren voor de aanschaf van een muziekinstrument? Dan is de Van Gorp cadeaubon de perfecte keuze voor een mooi cadeau.

 

Online én in de winkel te besteden

De cadeaubon is te besteden in onze winkel op ons gehele assortiment muziekinstrumenten en accessoires. Daarnaast is onze bon vanaf heden ook online te verzilveren! Met een speciale unieke code wordt het tegoed direct verrekend met de winkelwagen. Aarzel dus niet en maak iedere muzikant blij met deze giftcard!

 

 

Bestel direct:

 

Van Gorp cadeaubon t.w.v. 25 euro

 

 

Van Gorp cadeaubon t.w.v. 50 euro

 

 

Van Gorp cadeaubon t.w.v. 100 euro

 

 

 

Wanneer je de cadeaubon online bestelt, heb je keuze uit drie bedragen: 25 euro, 50 euro en 100 euro. De digitale cadeaubon wordt vervolgens per e-mail verzonden door één van onze medewerkers. De bestelling van de cadeaubon wordt dus pas verwerkt wanneer we geopend zijn (zie onze openingstijden).

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.