Nu verkrijgbaar: de nieuwe Selmer Axos Tenor Saxofoon

In navolging van de Selmer Axos altsaxofoon, heeft Selmer nu ook een tenorsaxofoon uitgebracht in deze serie. Hiermee wordt het Axos-assortiment van de Franse fabrikant uitgebreid.

Rijke klank en makkelijke respons

De Axos tenorsaxofoon kenmerkt zich door een rijke toon en een gemakkelijke respons. Als professionele saxofoon op instapniveau, heeft deze nieuwe tenorsax dezelfde grote flexibiliteit, nauwkeurigheid en projectie als de andere Henri SELMER Paris saxofoons. Het maakt van de Axos een ideaal instrument voor zowel solo als in je eigen orkestbezetting, ongeacht het speelniveau. De vingerzetting is zeer ergonomisch ontwikkeld en geeft een uiterst comfortabel speelgemak.

De nieuwe Axos Tenor heeft de volgende productspecificaties:

– Stemming: Bb
– Bereik: lage Bb tot hoge F#
– Lederen polsters met metalen resonatoren
– Kunststof duimsteunen
– Lichtgewicht halsbevestiging
– Incl. harphouder op corpus
– Exclusieve Axos ‘S’ hals
– Nieuwe Axos-gravure
– Vernieuwde goudlak
– Incl. S80 C* mondstuk
– Incl. Tenor Axos koffer

Klik HIER voor de product sheet van de Selmer Axos Tenor.

 

Max Ionata presenteert de nieuwe Axos Tenor:

Het succes van de Axos Alt

De Axos Alt, die in 2015 is uitgebracht, heeft dankzij haar succes een gevestigde plaats in de markt verworven. Met de komst van de Axos tenorsaxofoon, krijg deze relatief jonge serie van Selmer een nieuwe dimensie. Samen met de lancering van de Axos tenor, heeft de Axos alt een kleine aanpassing in het uiterlijk gekregen. De Axos alt is namelijk vanaf heden voorzien van een nieuwe gravure en een nieuwe laklaag. Vanaf eind 2020 is het SeleS-logo geleidelijk verwijderd van de Axos altsaxofoons en maakt nu plaats voor het originele Henri SELMER Paris-logo. De akoestische en mechanische definitie blijft ongewijzigd.

De Selmer Axos-serie biedt een ideaal instrument voor muzikanten die zich een professionele saxofoon willen veroorloven met een kleiner budget. Vele studenten, amateurs en professionals hebben het instrument reeds ontdekt.

 

> Meer informatie, prijs & levertijd van de Selmer Axos Tenor

> Meer informatie, prijs & levertijd van de Selmer Axos Alt