Wij zijn OPEN OP AFSPRAAK!

Wij zijn OPEN OP AFSPRAAK!

Ons team staat te popelen om jullie weer in de winkel te verwelkomen! Wilt u een muziekinstrument uitproberen en vergelijken? Heeft u advies nodig over een accessoire? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak!

Bel tijdens onze openingstijden om een afspraak te maken: 0165-545824

 

  • Een afspraak dient minimaal 4 uur van tevoren gemaakt te worden.
  • U ontvangt een afspraakbevestiging per e-mail van één van onze medewerkers.
  • Uiteraard blijven de basismaatregelen van kracht, zoals de mondkapjesplicht, 1,5 meter afstand houden, hygiënemaatregelen en thuisblijven / uw afspraak verzetten bij klachten.

 

Vanwege de grote belangstelling, is het verstandig om op tijd uw afspraak in te plannen.

 

Graag tot snel in onze winkel!

 


Wat kunt u verder van ons verwachten tijdens de lockdown?

Onze winkel is ook geopend voor:

Afhalen van bestellingen

Muziekinstrumenten en accessoires die in onze webshop zijn besteld, kunnen worden afgehaald in onze winkel. Hiervoor hebben wij een speciaal loket ingericht in onze winkel in Roosendaal. Nadat we uw online bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een mail met daarin het tijdslot voor afhalen. Komt dit tijdslot niet uit? Laat het ons dan even weten, zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.

Brengen en afhalen van muziekinstrumenten voor reparatie en onderhoud

Onze werkplaats is en blijft geopend. Dat betekent dat u uw muziekinstrument kunt brengen voor reparatie en onderhoud. Tijdens onze openingstijden kunnen muziekinstrumenten gebracht en afgehaald worden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken voor een tijdslot.

Persoonlijk advies op afstand

U kunt nog altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Ons hele team van specialisten staat voor u klaar voor advies op afstand: telefonisch of per e-mail. Bel tijdens openingsuren naar 0165-545824 of stuur een mail met uw vraag naar klantenservice@vangorp.nl. Je kunt ons ook een appje sturen via Whatsapp: 06-18519332 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Bestellingen in onze webshop worden dagelijks verwerkt en verzonden

Ons gehele assortiment van ruim 12.000 muziekinstrumenten en accessoires is te vinden in onze uitgebreide webshop. Haal veilig en eenvoudig alles in huis wat je nodig hebt om tijdens de lockdown door te kunnen gaan met muziek maken. Bestellingen voor muziekinstrumenten en accessoires in onze webshop worden dagelijks (tijdens onze openingstijden) verwerkt en verzonden. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling digitaal aan ons door te geven via e-mail via klantenservice@vangorp.nl of telefonisch via 0165-545824. Nieuw is onze Whatsapp-service: app je vraag of bestelling naar 06-18519332. Wij regelen een zo spoedig mogelijke bezorging van uw bestelling!

 


Onze actuele openingstijden zijn:

Dinsdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Woensdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Donderdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Vrijdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 uur – 17.00 uur

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.