Welkom Selmer SUPREME Alt Saxofoon!

2021 is het jaar van de nieuwe Selmer producten. En dat zullen we weten ook! Na de lancering van de nieuwe Selmer Axos tenorsaxofoon, is vanaf heden verkrijgbaar de SUPREME Altsaxofoon! Met dit nieuwste model komt de Franse fabrikant met het ultieme instrument dat alle muzikale genres overstijgt.

De Selmer Supreme kenmerkt zich door een uitmuntende intonatie, zeer brede en rijke klankkleur, krachtige projectie en gemakkelijke respons. De ergonomie van het instrument is op allerlei vlakken geoptimaliseerd, voor een nóg beter speelgemak. De Selmer Supreme beperkt zich niet tot een bepaald muzikaal genre: saxofonisten van klassiek tot jazz en pop zullen hun weg kunnen vinden op dit prachtige instrument.

Er is ruim 8 jaar gewerkt aan de nieuwe Selmer Supreme. Dit heeft geresulteerd in allerlei verbeteringen en vernieuwingen. Welke dat zijn, wordt duidelijk uitgelegd in onderstaande video:

Ontdek de nieuwe Selmer Supreme Altsaxofoon:

 

Selmer Supreme: nu bij ons verkrijgbaar

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Selmer Supreme Altsaxofoon is vanaf heden bij ons verkrijgbaar! Dit nieuwste pareltje van Selmer is in onze showroom uit te proberen. De Selmer Supreme wordt zeer compleet geleverd, inclusief Supreme Case (by BAM), Selmer “Concept” ebonieten mondstuk, gelakte ligatuur en cap, exclusieve Supreme neck strap en een compleet pakket aan onderhoudsmiddelen.

Meer informatie, prijs & levertijd van de Selmer Supreme Alt Saxofoon

 

Maak direct een afspraak en kom ‘m testen! Bel 0165-545824

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.