Nu verkrijgbaar: de AKX10 – hét nieuwste performance keyboard van Medeli!

Hét nieuwste vlaggenschip van Medeli. Absoluut het beste keyboard in zijn prijsklasse!

Met de AKX10 presenteert Medeli hun nieuwste keyboard in de Pro Series. Het is een instrument met verbluffende prestaties, welke talloze mogelijkheden biedt voor alle soorten muzikanten. Lees hier waarom je dit betaalbare en zeer uitgebreide performance keyboard zeker eens moet proberen!

Medeli AKX10Met zijn krachtige speakers, 61 aanslaggevoelige toetsen en geweldige geluiden, is het voor iedere muzikant een groot plezier om dit nieuwste keyboard van Medeli te bespelen. Het keyboard beschikt over een 768MB gebruikersgeheugen, voor het opslaan van al uw favoriete klanken en ritmes. De Creative Expression geluiden, samen met een breed scala aan DSP effecten, leveren authentieke nuances van instrumenten van verbazingwekkende sonische kwaliteit. Niet alleen de klank, ook de intuïtieve gebruikerservaring van de AKX10 is uitstekend in zijn prijsklasse. Dankzij het 7-inch TFT LCD Touchscreen en overzichtelijke bedieningspaneel heb je volledig controle over de muziek die je wilt maken. Om het u als muzikant nóg makkelijker te maken, is Nederlands als één van de standaard talen grotendeels aanwezig op de Medeli AKX10.

De Medeli AKX10 is oprecht een performance keyboard te noemen. Het optionele gekleurde licht zorgt voor uitzonderlijke effecten tijdens een live uitvoering. Daarnaast biedt dit uitgebreide keyboard de mogelijkheid om eenvoudig effecten toe te voegen, aan te passen en vocals te verwijderen van uw favoriete Mp3 of Wave bestanden. Ook het opnemen van eigen audio, direct op het keyboard, USB drive of pc, behoort tot de mogelijkheden.

De AKX10 is niet alleen ontworpen voor de ‘traditionele muzikant’, maar biedt ook talrijke functies voor producers, DJ’s en singer-songwriters. Het keyboard heeft tevens de optie om een microfoon aan te sluiten om mee te kunnen zingen terwijl je musiceert. Kortom: alles wat je verwacht van een uitgebreid digital workstation in één krachtige machine én voor een toegankelijke prijs!

Nieuwsgierig geworden? Probeer het nieuwste Medeli keyboard vanaf nu in onze showroom en laat je overtuigen!

Lees hier meer over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwste Medeli AKX10

 

Direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze winkel? Bel 0165-545824!

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.