Open zonder afspraak vanaf woensdag 28 april

Wij zijn weer normaal geopend!

Vanaf woensdag 28 april zijn wij weer normaal geopend! Ons team staat te popelen om jullie weer in de winkel te verwelkomen. Dit kan weer als vanouds, dus zónder afspraak.

Uiteraard blijven de basismaatregelen van kracht, zoals de mondkapjesplicht, 1,5 meter afstand houden, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Graag tot snel in onze winkel!


Veelgestelde vragen:

Ik wil graag een bestelling plaatsen. Op welke manieren is dit mogelijk?

  • Ons gehele assortiment van ruim 12.000 muziekinstrumenten en accessoires is te vinden in onze uitgebreide webshop. Bestellingen voor muziekinstrumenten en accessoires in onze webshop worden dagelijks (tijdens onze openingstijden*) verwerkt en verzonden.
  • Daarnaast is het mogelijk om een bestelling digitaal aan ons door te geven via e-mail via klantenservice@vangorp.nl of telefonisch via 0165-545824.
  • Het is ook mogelijk om je vraag of bestelling naar ons te Whatsappen naar 06-18519332. Wij regelen een zo spoedig mogelijke bezorging van de bestelling!

Kan ik mijn bestelling in de winkel afhalen?

Jazeker. Webshop-bestellingen en bestellingen die telefonisch of per e-mail gedaan zijn, kunnen worden afgehaald in de winkel. Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden*. Wil je een bestelling afhalen in de winkel, geef dit dan door bij het plaatsen van de bestelling.

Kan ik mijn instrument komen brengen voor reparatie/onderhoud? 

Ja, onze werkplaats is geopend zoals je van ons gewend bent. Tijdens onze openingstijden* kunnen muziekinstrumenten gebracht en afgehaald worden voor reparatie en onderhoud. Een afspraak maken is niet nodig.

Hoe lang moet ik mijn instrument achterlaten voor een reparatie of servicebeurt?

Vanwege de quarantainetijd van muziekinstrumenten in de werkplaats, houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer vijf werkdagen.

Kan ik persoonlijk advies krijgen op afstand?

Natuurlijk kun je als vanouds bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wil je veilig vanuit huis advies over ons muzikale assortiment? Ons hele team van specialisten staat voor je klaar voor advies op afstand: telefonisch of per e-mail. Bel tijdens onze openingstijden* naar 0165-545824 of stuur een mail met jouw vraag naar klantenservice@vangorp.nl. Je kunt ons ook een appje sturen via Whatsapp: 06-18519332 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.


*Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.