Opheffingsuitverkoop vanaf 17 januari

Muziekcentrum van Gorp gaat stoppen

Waar Kees van Gorp in 1981 begon met zijn eigen orgelservicebedrijf, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende muziekwinkel. Tot op heden is Muziekcentrum van Gorp een succesvolle onderneming, met een grote klantenkring in Nederland en ver daarbuiten.

Na 42 jaar ondernemerschap is het voor Kees en Leonie van Gorp tijd om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Er is geen bedrijfsopvolging die de winkel in de huidige vorm over zal gaan nemen. Dit betekent dat eind juli 2023 de deuren van onze winkel definitief zullen sluiten.

Dit neemt echter niet weg dat er nieuwe initiatieven aan het ontstaan zijn voor een nieuwe winkel en de bijbehorende service. Meer informatie hierover volgt in juli 2023.

Ook zullen we u in de loop van juli 2023 informeren over waar u in het vervolg terecht kunt voor reparatie, onderhoud en service aan uw muziekinstrument(en).

 

Opheffingsuitverkoop start op dinsdag 17 januari

Op dinsdag 17 januari starten wij met de opheffingsuitverkoop. De complete voorraad muziekinstrumenten en accessoires moet weg, dus maak zeker gebruik van de interessante aanbiedingen!

Tijdens de opheffingsuitverkoop zijn we geopend vanaf 10.00u.

>>> Bekijk hier onze actuele openingstijden.

 

Hoe nu verder met de service/garantie?

Voorlopig kunt u gewoon nog bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Onze werkplaats blijft open tot aan de sluiting in de laatste week van juli.

Zoals gezegd, zijn er initiatieven aan het ontstaan met betrekking tot de opvolging van de service en het onderhoud ná juli 2023. Hoe dit er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. We verwachten in de loop van juli 2023 meer informatie hierover te kunnen geven.

 

Wij zijn supertrots op wat wij samen met ons personeel de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder jullie als klant.

Wij willen al onze klanten via deze weg dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Kees & Leonie van Gorp
Muziekcentrum van Gorp

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.