• 9.03.2017

  Willson 3100TA-4-O Bes Bastuba


  Nieuw in onze winkel: de Willson 3100TA-4-O Bb Bastuba!

  Afgelopen week verwelkomden wij een wel heel bijzondere nieuwkomer in onze collectie blaasinstrumenten: de Willson 3100TA-4-O Bes Bastuba! Dit instrument van Willson is een ware topper onder de Bes-bassen.


  Het speciale model van de 3100TA-4 serie heeft, anders dan bij de meeste andere topaction bastuba’s, een extra ergonomisch geplaatst kwartventiel. Dit houdt in dat het kwartventiel meer naar de voorkant is geplaatst, tussen de buizen van het 3e ventiel door. Hierdoor hoeft de bespeler de linkerarm minder ver te strekken om het kwartventiel te kunnen bedienen.

  Door zijn bouw heeft deze bastuba niet alleen veel speelcomfort, maar ook een volle klank over alle registers. Het lage register in het bijzonder spreekt erg makkelijk aan en heeft een volle diepe klank. Meer informatie over deze bastuba vindt u op de productpagina.

  Deze bijzondere bastuba is vanaf heden te bewonderen en uit te testen bij ons in de winkel. Bij vragen, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl


  « Nieuwsoverzicht