• 26.10.2017

  Win Roland drummateriaal ter waarde van 2000 euro


  V-DRUMS HEROES

  DEMONSTREER JE DRUMKUNSTEN EN WIN ROLAND DRUMMATERIAAL TER WAARDE VAN € 2000,-!

  TD-11 & TD-25 V-Drums
  De TD-11 en TD-25 V-Drums kits van Roland worden wereldwijd gebruikt door drummers die hun timings strak en hun drumtechnieken op peil willen houden. Van professionele drummers die backstage opwarmen, tot drumleerkrachten en enthousiaste liefhebbers die hun speeltechniek willen verbeteren: de TD-11 en TD-25 serie beschikken over het geluid, het speelcomfort en de duurzaamheid om je drumspel mee te verbeteren inclusief een aantal slimme functies die je vaardigheden als drummer aanscherpen, ongeacht je speelniveau.

  We geven aan drummers eender waar ter wereld de kans om een geweldig pakket drummateriaal te winnen - ongeacht of je nu al V-Drums bespeelt of klaar bent om de opwindende wereld van elektronische drums in te duiken. De gelukkige winnaars gaan aan de haal met het Roland-drummateriaal van hun keuze, ter waarde van €2000* - net op tijd voor kerst.

  Wat moet je doen?

  1. Neem een video op met je smartphone, terwijl je speelt op je TD-11 of TD-25 V-Drums kit (niet langer dan één minuut).

  2. Heb je geen TD-11 of TD-25? Kom naar onze winkel te Roosendaal, waar je jouw TD-11/TD-25 video kunt opnemen.

  3. Post je deelnemende video vóór 18 december 2017 op Instagram door gebruik te maken van de hashtags #TD11hero (voor TD-11 performances) of #TD25hero (voor TD-25 performances).

  4. En je neemt deel! De video's verschijnen op de de website van >> Roland/vdrumheroes << . Winnaars worden bekendgemaakt op 19 december 2017.  *€2000 EURO, of equivalente waarde in lokale valuta tegen volledige RRP]
  Wedstrijd enkel toegankelijk voor burgers van Europese landen. Kijk voor voorwaarden van deelname >> hier << .


  « Nieuwsoverzicht