• 17.04.2019

  archief: Koningsdag open | Piano-veiling | Piano verven voor kinderen


  Op zaterdag 27 april is het groot feest op de Kade. Koningsdag in Roosendaal staat al jaren bekend om zijn grote vrijmarkt en vele activiteiten in de binnenstad. Ook op de Kade zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Uiteraard doen wij daar ook aan mee. Onze winkel is de gehele dag geopend en u kunt genieten van extra winkelaanbiedingen. Daarnaast hebben wij buiten extra activiteiten zoals een kinderatelier 'piano's verven' en een heuse pianoveiling!

  Kinderatelier ‘Piano verven’  |  12.00 - 16.00 uur

  Kinderen gaan twee echte piano’s beschilderen! Tussen 12.00 en 16:00 uur kunnen kinderen tot 13 jaar meehelpen om van een ‘gewone’ piano een muzikaal kunstwerk te maken. De kinderen mogen gratis gebruik maken van kwasten, verf en schorten en zich helemaal uitleven als kunstenaar op deze toetsinstrumenten. De toetsen en het binnenwerk blijven onbeschilderd omdat de piano nog wel bespeelbaar moet blijven. Je hoeft je niet in te schrijven; kom vanaf 12.00 uur naar Muziekcentrum van Gorp en leef je uit!

  Piano veiling  |  16.00 uur | startbod € 27,04 !

  Net als grote kunstwerken op een veiling worden ook deze piano’s na afloop geveild. Zodra de laatste kwast de piano verlaat om 16.00 uur start de veiling. Startbod is slechts € 27,04 !! per piano. Een unieke gelegenheid om eigenaar te worden van een toch wel zeer bijzondere piano. De geveilde piano is in goede conditie, dus speelklaar. Daarnaast wordt de piano door Muziekcentrum van Gorp gratis* en gestemd geleverd.

  * binnen een straal van 25 km. Vanaf 25 km komen er extra kosten bij afhankelijk van de afstand.


  « Nieuwsoverzicht