• 29.05.2019

  NIEUW! Buffet Crampon Tradition Klarinetten


   

  Buffet Crampon Tradition

  Vanaf heden is het nieuwste type klarinet van Buffet Crampon verkrijgbaar bij Muziekcentrum van Gorp: de Tradition. Met de Tradition komt Buffet Crampon met een unieke combinatie van de rijke en heldere sound van de legendarische BC20 en de comfortabele plaatsing van de toongaten geïnspireerd op het ontwerp van de Tosca klarinet. Het resultaat is een klarinet met een zeer helder geluid en een gelijkmatige intonatie over alle registers, geschikt voor uiteenlopende akoestische samenstellingen.

  Het geheel nieuwe Tradition-model vormt een waardevolle toevoeging aan het Buffet Crampon assortiment van professionele en erkende klarinetontwerpen, zoals de E13 en RC serie. Bij ieder facet gedurende de ontwikkeling van de Tradition is een team van gerenommeerde klarinettisten betrokken geweest, in nauwe samenwerking met Buffet Crampon. Met de Tradition kan iedere klarinetspeler rekenen op het ongeëvenaarde vakmanschap en technische expertise zoals men gewend is van fabrikant Buffet Crampon. 

  De Buffet Crampon Tradition klarinet is verkrijgbaar in Bb en A. 

  Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op de productpagina van de Buffet Crampon Tradition. Wilt u deze nieuwe klarinet komen testen in onze winkel? Of heeft u verdere vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl

  Buffet Crampon is een toegewijde ambachtelijke bouwer die, met de grootst mogelijke kwaliteit en know-how, klarinettisten helpt om zich te ontwikkelen tot het hoogste niveau. Onze klarinetten zijn niet alleen instrumenten, ze zijn instrumenten voor de toekomst.

        


  « Nieuwsoverzicht