Plezier in Muziek!

Op de Kade (ingang naast onze winkel) worden verschillende muzieklessen gegeven. Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: Piano – Keyboard – Klassiek Gitaar – Elektrisch Gitaar – Steelstring Gitaar – Dwarsfluit – Blokfluit – Saxofoon en Klarinet. Iedere woensdagmiddag is er speciaal voor kinderen in het basisonderwijs de cursus “Ik maak muziek!”.

Wil je graag les of meer info? Bel of mail dan naar een van onderstaande docenten.

Piano en Keyboard

Docent: Natasha Vinnikova

Persoonlijke info: Al ruim 10 jaar geef ik met veel plezier piano- en keyboardles in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium in Rusland. Ondertussen heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven.

Ik geef les in verschillende genres (zoals klassiek, pop, filmmuziek) voor alle leeftijden en voor elk niveau. Mijn lessen zijn op basis van een individuele aanpak, gericht op jouw wensen. Hierbij staat het met veel plezier beleven van muziek centraal. Onderdelen zoals houding, techniek, muziekliteratuur en luisteren naar muziek komen uiteraard aan bod. Wilt u meer info dan kunt u mij altijd bereiken via een e-mail, die ik z.s.m. zal beantwoorden.

Tarieven: € 52,00 per maand (20 minuten les per week) / € 78,00 per maand (30 minuten les p.w.). Voor volwassenen vanaf 21 jaar wordt hierover 21% B.T.W. berekend.

Telefoon: 06 12729969

e-mail: natashavinnikova@live.nl

Dwarsfluit en Blokfluit

Docent: Lidy Groen

Persoonlijke info: Naast de vele optredens die ik al jaren verzorg (o.a. Centerparcs, Efteling en het Land van Ooit) ben ik ruim 20 jaar actief als dwarsfluit en blokluitdocente. Plezier in muziek staat bij mij voorop. In de lessen maken wij gebruik van lesmethodes die motiveren om te oefenen en te spelen, aangezien er al vrij snel meegespeeld kan worden met begeleidende cd’s. Alle stijlen komen aan bod; klassiek, latin, funk, pop en blues. Bij voldoende animo zijn er ook mogelijkheden voor maandelijkse workshops voor peuters en kleuters

Tarieven: € 38,00 / € 50,00 / € 75,00 per maand, afhankelijk van de gewenste lestijd.
Voor volwassenen vanaf 21 jaar wordt hierover 21% B.T.W. berekend.

Telefoon: 06 15103026 of 076 5202917

e-mail: tweedylidy@online.nl

website: www.lidygroen.nl

Gitaar; Klassiek, Staalsnarig en Elektrisch

Docent(en): Jeroen Timmers en Maxim Slock

Persoonlijke info: Bij ‘Gitaar op de Kaai’ kun je terecht voor gitaarlessen voor jong en oud in vele stijlen.
Pop, Rock, Blues, Slide, Metal, Klassiek, Singer-Songwriter, Improvisatie en Jazz.
Gitaar-vakdocenten Jeroen en Maxim hebben vele jaren ervaring met het geven van gitaarles en proberen altijd het best mogelijke uit de leerling te halen.

Jeroen Timmers speelt al vanaf zijn 9e gitaar en heeft een studie gevolgd aan het conservatorium van Rotterdam en Utrecht (elektrisch gitaar). Jeroen heeft in diverse orkesten en bands gespeeld (o.a. Marinierskapel, Intermezzo, Dilan) en speelt momenteel bij Claudia Robbens , Mambo Beach Band en Eline & Jeroen

Maxim Slock is afgestudeerd aan het conservatorium, eerst klassiek gitaar en daarna elektrisch. Hij speelt al vele jaren in de succesvolle formatie ‘Flat Out’. Maxim heeft een eigen gitaarschool in Bergen op Zoom en geeft tevens les in Roosendaal.

Vraag nu een proefles aan bij ‘Gitaar op de Kaai’! Bel Jeroen of Maxim.

Tarieven: € 36,00 / € 48,00 / € 66,00 per maand, afhankelijk van de gewenste lestijd.
Voor volwassenen vanaf 21 jaar wordt hierover 21% B.T.W. berekend.

Jeroen Timmers:
06-20020264
jerotrs2035@hotmail.com
www.jeronimusgitaar.nl

Maxim Slock:
06-28126543
maxim.slock@gmail.com
www.degitaarafdeling.nl

Piano en Keyboard

Docent: Peter Vroegrijk

telefoon: 06 53256633

email: info@petervroegrijk.nl

Verhuur van leslokalen

Op de Kade in Roosendaal hebben wij diverse leslokalen beschikbaar voor muziekdocenten. Wil je hierover meer informatie (zoals beschikbaarheid en huurprijzen) neem dan contact op met Kees van Gorp via telefoon: 0165 545824 of mail: kees@vangorp.nl