Ben je op zoek naar een muziekwinkel nabij Bergen op Zoom? Muziekcentrum van Gorp is een muziekwinkel gevestigd in Roosendaal nabij Bergen op Zoom. Onze muziekinstrumenten zijn van de hoogste kwaliteit en wij adviseren je graag over het muziekinstrument dat het beste bij je past. In onze muziekwinkel in de omgeving van Bergen op Zoom zijn diverse muziekexperts aanwezig die je alles kunnen vertellen over hun specialisme op het gebied van muziekinstrumenten.

Verschillende instrumenten

In onze muziekwinkel in de regio Bergen op Zoom hebben we een divers aanbod met verschillende instrumenten. Onze grootste afdeling is de blaasinstrumentenafdeling, met de daarbij behorende accessoires. Daarnaast hebben we een uitgebreide gitaarafdeling waar we onze gitaren hebben onderverdeeld in verschillende categorieën: elektrische gitaren, basgitaren en akoestische gitaren.

Onze afdelingen

Naast bovengenoemde afdelingen heeft onze muziekwinkel nabij Bergen op Zoom nog meer muziekafdelingen met diverse muziekinstrumenten:

Muziekcentrum van Gorp heeft zowel nieuwe als tweedehands muziekinstrumenten. Wij controleren alle muziekinstrumenten die bij ons aangeboden worden en waar nodig repareren we deze, zodat wij de gebruikte instrumenten met een goed gevoel weer kunnen verkopen aan een andere muziekfanaat. Wil je meer instrumenten zien in onze outlet? Zowel in onze muziekwinkel in de omgeving van Bergen op Zoom als in onze webshop hebben we een afdeling met tweedehands muziekinstrumenten.

Kom langs in onze winkel of bestel online

Wil je een muziekinstrument kopen in onze muziekwinkel in de regio Bergen op Zoom of koop je toch liever online jouw nieuwe instrument? Het kan bij Muziekwinkel van Gorp allebei. Heb je vragen over een specifiek instrument of artikel in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. Alle bestellingen boven de €75,- worden geheel kosteloos bezorgd in zowel Nederland als België.