Canopus

Canopus CTL-4 Red Lock Tuning Rods Accessoire Tom

Borgmoer voor spanschroef

Accessoire Tom  

Kleur:  Rood

Bekijk alle artikelen van Canopus »

Op voorraad

More details

Adviesprijs:  € 14,50

van Gorp prijs:

Boven € 75 gratis verzending!

€ 11,95


Canopus CTL-4 Red Lock Tuning Rods

De Red-Lock is een borgmoer van Canopus die in samenwerking met de Bolt Tight zelfs de grootste hard hitter gerust stelt dat zijn of haar spanschroeven niet meer terug lopen tijdens het spelen.

Terwijl de Bolt Tight genoeg is voor de meeste drummers, is de Red-Lock nu ook beschikbaar voor de drummers die écht hard spelen. Terugloop van een spanschroef gebeurd meestal in het gebied waar de stok terecht komt. Op het moment dat de "drumhoop" een klap krijgt van de kracht van de rim shot, krijgt de spanschroef de ruimte om te bewegen en loopt deze terug.

Dit is het moment waarop de Red-Lock ingrijpt en de spanschroef vast houdt zodat deze niet kan bewegen. De Red-Lock is compact en zal nooit uitsteken bij de spanschroeven of zal ook nooit in de weg zitten op het moment dat je de trommel weer terug zet in de koffer of tas.

 

Door het combineren van de Bolt-Tight en Red-Lock, heb je een zoals Canopus het verwoord "Iron-Wall Guard" om je te verzekeren van een gelijke stemming en consistentie welke aanhoudt tijdens de meest wrede drumsessies!

  • Conditie: Nieuw
  • Kleur: Rood
  • YouTube code:
  • Productnummer: 9511

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie