Muziekinstrumenten

Alt Saxofoon

Er zijn 151 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Nieuwe en tweedehands altsaxofoons

Bij Muziekcentrum van Gorp hebben we een enorme collectie nieuwe en gebruikte alt saxofoons. Gevestigde merken in ons assortiment zijn o.a. Selmer, Yanagisawa, Jupiter, Conn, Buescher, Blase, Yamaha en Buffet Crampon. Onze collectie biedt voor ieder wat wils: van een goedkope altsaxofoon voor beginners tot een professioneel instrument. 

Een alt saxofoon kopen: waar op letten?

Hoe ligt de saxofoon in de hand? Spreekt het instrument fijn aan? Heeft de saxofoon een mooie klank? Door verschillende merken, modellen en nieuwe en tweedehands altsaxofoons met elkaar te vergelijken, voelt u het beste welk instrument goed bij u past. Neem dus de tijd voor het goed kunnen uitkiezen van een alt saxofoon. Erg fijn is het om in de winkel in een aparte testruimte verschillende instrumenten in alle rust met elkaar te vergelijken. Nog een absolute beginner en nog niet zover om zelf het instrument te bespelen? Onze medewerkers in de winkel laten u graag zien en horen wat de verschillen zijn tussen de altsaxofoons uit het assortiment.

Heb je vragen over onze saxofoons? Neem gerust contact op met onze blaasafdeling via +31 (0)165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl