Muziekinstrumenten

Digitale Piano

Er zijn 68 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Digitale piano

De klank van een digitale piano komt dicht in de buurt bij de klank van een akoestische piano. Tevens voelt de aanslag zoals die van een echte piano. Het voordeel van een digitale piano is dat u eenvoudig in stilte kunt oefenen door het gebruik van een koptelefoon en de piano voorzien is van bijvoorbeeld opnamefuncties. Zo heeft u alle voordelen van een akoestische piano in een digitaal jasje.

Naast de mogelijkheid om in stilte te kunnen oefenen, heeft een digitale piano kopen nog meer voordelen. Zo is een digitale piano makkelijker te vervoeren dan een akoestische piano. Hierdoor is het instrument uitermate geschikt voor muzikanten die ook buitenshuis optreden. Wanneer u overweegt om een digitale piano te kopen, hoeft u ook geen rekening te houden met onderhoud en stemkosten. Een stembeurt kost namelijk al gauw €60,- tot €80,- per keer. Daarnaast heeft een digitale piano verschillende aansluitmogelijkheden, keuze uit verschillende klanken en veel extra mogelijkheden, zoals transponeren, metronoom en meer.

Een digitale piano kopen bij Muziekcentrum van Gorp

Heeft u interesse om een digitale piano te kopen? Muziekcentrum van Gorp heeft een ruim assortiment digitale piano’s voor voordelige prijzen. Voor ieder budget kunt u bij ons digitale piano’s van topmerken zoals Yamaha, Kawai en Roland kopen. Neem gerust contact met ons op voor vragen met betrekking tot een digitale piano kopen, of kom langs in ons muziekcentrum.