Muziekinstrumenten

Drum Monitor

Er zijn 2 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Drum Monitoren

Bij Muziekcentrum van Gorp kunt u terecht voor verschillende drum monitoren. Een drum monitor zorgt ervoor dat het geluid van uw elektronisch drumstel versterkt wordt en een zo mooi mogelijk geluid naar buiten brengt. Professionele drum monitoren, zoals die van Roland, kunnen er zelfs voor zorgen dat een elektronisch drumstel bijna niet te onderscheiden is van een akoestisch drumstel.

Voordat u besluit om een drum monitor aan te schaffen is het belangrijk dat u eerst een aantal zaken voor uzelf op een rijtje zet. Ga daarom altijd na welke drumkit u heeft, in welke ruimte deze drumkit staat en de hoeveelheid kabels die u nodig zult hebben voor het aansluiten van het monitor systeem. Op deze manier voorkomt u dat u tegen bepaalde zaken aanloopt en kunt u snel aan de slag met uw drum monitor systeem.

Drum Monitoren van Roland

In ons assortiment hebben wij twee drum monitoren van het merk Roland, namelijk; Roland PM-03 en de Roland PM-10 monitoren. Ondanks dat deze monitoren zeer compact zijn, zijn ze toch in staat om volume te produceren. Dit komt o.a. door het vermogen van 30 watt. De “kleine” Roland PM-03 is ideaal voor thuisgebruik en met de grotere variant is het geen probleem om uw drumkunsten te laten horen aan anderen tijdens een klein optreden.

Drum monitor kopen van Muziekcentrum van Gorp

Komt u er niet aan uit welke drum monitor u nodig heeft en heeft u behoefte aan advies? Kom dan langs in onze muziekwinkel in Roosendaal. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste drum monitor.