Muziekinstrumenten

Drumstel Vintage

Er zijn geen producten in deze categorie.

Vintage drumstel

Bent u op zoek naar gebruikte of vintage drumstellen? Muziekcentrum van Gorp heeft diverse vintage drumstellen op voorraad. Bij sommige drumstellen zijn er aanpassingen op de hardware gemaakt om de set wat degelijker of stabieler te maken. Hierdoor zijn deze vintage drumstellen ook geschikt om mee op te treden.

Perfect geluid met een vintage drumstel

Bij Muziekcentrum van Gorp garanderen wij de hoogste kwaliteit. Zo ook onze gebruikte en vintage drumstellen. Wij verkopen geen instrumenten die defect zijn of niet naar behoren werken. Wij controleren altijd of onze producten naar behoren werken voordat ze verkocht worden. Is dit niet het geval dan zorgen wij er zelf voor dat ze weer werken. Hierdoor hebben wij alles in eigen hand en kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Vintage drumstel kopen?

Bij Muziekcentrum van Gorp in Roosendaal kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een vintage drumstel. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen ze u van het juiste advies voorzien. Weet u precies wat u nodig heeft, dan is het ook mogelijk om uw vintage drumstel online in onze webshop te bestellen.

Geen producten voor deze categorie.