Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 1350 80 Ohm Studio Hoofdtelefoon

Studio Headphone, Tesla Technology

Studio Hoofdtelefoon  

Bekijk alle artikelen van Beyerdynamic »

Op voorraad

More details

Adviesprijs:  € 308,55

van Gorp prijs:

Gratis verzending!

€ 255,00


Beyerdynamic DT 1350 80 Ohm

In een duidelijke afwijking van de traditionele beyerdynamic hoofdtelefoon ontwerp, de opvallende esthetiek van de re-vernieuwde DT 1350 maakt het onderscheiden van de menigte, het leveren van een professionele en tijdloze kwaliteit die zowel aantrekkelijk als robuust is.

Een combinatie van zeer efficiënte ambient ruisonderdrukking en een indrukwekkende maximale geluidsdruk (129 dB) maken de DT 1350 een ideale compacte over-ear hoofdtelefoon voor geluidstechnici, omroepen, muzikanten en DJ's. Ongeacht of u nu een correcte ingenieur toezicht op PA systemen, boekte een broadcast engineer toezicht geluid, een live-muzikant of een DJ, de DT 1350 levert elke keer.

 

De Tesla drivers bieden een enorme mate van efficiency met extreem lage vervorming, waardoor de DT 1350 tot een perfect uitgebalanceerde, analytisch geluid te produceren, zelfs bij de hoogste volumes. De afneembare oorkussens, in combinatie met een flexibele split hoofdband, zodat de koptelefoon stevig zitten en blijven comfortabel, zelfs tijdens langdurig gebruik. De draaibare oorschelpen (90 °) ook mogelijk "single-ear" monitoring.

▲ supraaural, lichtgewicht en robuust ontwerp, als gevolg van metaalbouw headbow

▲ 80 Ohms transducers met Tesla-technologie voor de hoogste efficiëntie

▲ Uitstekende omgevingsgeluid demping

▲ Flexibele split hoofdband

▲ 90 ° draaibare oorschelpen

▲ Single-sided 1,5 m (4,92 ft.) Rechte kabel

▲ Grotere Soft Skin-oordopjes voor een beter draagcomfort

▲ Nieuw ontworpen Soft Skin-hoofdband voor meer comfort

▲ Carry zak, 6,35 mm (1/4 ") en in-flight adapter meegeleverd

 

Tesla Technology:

Volledig opnieuw ontworpen transducers (drivers) op basis van een neodymium magneet ring met geoptimaliseerde magnetisch veld kenmerken. Deze combinatie zorgt voor een magnetisch veld in de omzetter die veel sterker (> 1,2 Tesla - meeteenheid magnetische fluxdichtheid - huidige koptelefoon de sterkte van het magnetische veld <0,65 Tesla) dan bij standaard koptelefoon. Vanwege deze verhoogde magneetveld, de spreekspoel is compacter maar levert nog steeds een zeer hoog rendement. Het membraan, dat bestaat uit een 3-laags "compound folie", levert een uiterst nauwkeurige frequentie response en garanties, in samenwerking met de sterke magneet, een transparante en vervorming gratis sound.

  • Conditie: Nieuw
  • Productnummer: 5258

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie