https://www.vangorp.nl/2090504-thickbox_default/Emmerson-Emmerson-USA--E-Verzilverd.jpg View full size
Emmerson

Emmerson USA + E Dwarsfluit

Verzilverd

Dwarsfluit  |  Occasion

Kleur:  zilver
Serienummer:  A49254

Bekijk alle artikelen van Emmerson »

Op voorraad

More details


Emmerson USA + E

Muziekcentrum van Gorp kent een unieke collectie tweedehands blaasinstrumenten, waaronder vele gebruikte dwarsfluiten. Ons occasion assortiment omvat naast oudere modellen ook zo goed als nieuwe moderne instrumenten. Gevestigde merken in onze collectie zijn o.a. Trevor James, Azumi, Sankyo en Yamaha.

Alle tweedehands instrumenten worden vóór verkoop deskundig nagekeken en indien nodig volledig gereviseerd in ons eigen atelier. Het nakijken van een dwarsfluit betekent dat de kleppen worden gesteld, de assen geolied, stemkurk gesteld, het mechaniek volledig wordt nagezien en dat het instrument geheel wordt doorgespeeld. In geval van revisie wordt de dwarsfluit volledig gedemonteerd en opnieuw opgebouwd, voorzien van nieuwe polsters en kurkjes. Daarom bieden wij op onze occasions, net als op onze nieuwe dwarsfluiten, standaard 1 jaar garantie en 1 jaar gratis service en onderhoud. Met een occasion dwarsfluit van Van Gorp weet je dus zeker dat je goed zit!

Uiteraard zijn onze occasion dwarsfluiten vrijblijvend te testen in onze winkel. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies bij het uitzoeken van een instrument. Heb je vragen over onze dwarsfluiten? Neem gerust contact op met onze blaasafdeling via +31 (0)165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl

  • Conditie: Occasion
  • Kleur: zilver
  • Serienummer: A49254
  • Productnummer: 13240

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie