Muziekinstrumenten

Keyboard

Er zijn 27 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Keyboard

Piano leren spelen is fantastisch. Of u nu op jonge leeftijd begint of al wat ouder bent, het blijft een prachtig instrument. Wanneer er echter nog enige twijfel is of het daadwerkelijk het juiste instrument voor u is, kan een akoestische piano een grote investering zijn. Veel mensen kiezen er daarom voor om een keyboard te kopen als beginner!

Hoe werkt een keyboard?

Een keyboard is uitermate geschikt om beginnersliedjes mee te spelen waarin nog geen extreme variaties in toonhoogtes voorkomen. Daarnaast beschikt een keyboard over een aantal kant-en-klare geluiden en effecten, waardoor je vrij snel aan de slag kunt. Een keyboard is een stuk goedkoper dan een akoestische piano en is daarbij ook handzamer. Daarnaast heeft het enkele functies die een akoestische piano mist, waaronder het metronoom en de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten.

Wanneer u kiest voor een keyboard, bent u verzekerd van een kwalitatief geluid dat niet gestemd hoeft te worden. Doordat de klanken digitaal worden geregeld en van minder factoren afhankelijk zijn, is het daarom ook laagdrempeliger om een keyboard online te kopen. Muziekcentrum van Gorp heeft een breed assortiment aan keyboards met 61 of 76 toetsen.

Keyboard accessoires

Met de juiste keyboard accessoires kunt u nog meer plezier beleven aan uw keyboard. Bij Muziekwinkel van Gorp vindt u een aanbod aan keyboard accessoires die wij ruim op voorraad hebben. Neem bijvoorbeeld een volume pedaal om het geluid een volume opbouw mee te geven of een tas om uw keyboard veilig op te kunnen bergen.

Keyboard online kopen bij Muziekcentrum van Gorp

Door onze ruime voorraad kunnen wij uw keyboard al vrij snel bij u thuis afleveren. Wanneer u de behoefte heeft om de keyboard te testen of om de keyboard even te zien, bent u van harte welkom in onze muziekwinkel in Roosendaal.