Muziekinstrumenten

Mondstukken

Er zijn 734 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Mondstukken voor blaasinstrumenten

Of je nu trompet, bugel, cornet, saxofoon, klarinet of trombone speelt, een goed mondstuk is minstens zo belangrijk als een goed instrument. Bij Muziekcentrum van Gorp hebben we een uitgebreid assortiment mondstukken voor allerlei blaasinstrumenten. In diverse maten, merken en modellen, waaronder Denis Wick, Vincent Bach en Josef Klier voor koperblazers en Vandoren, Selmer, Otto Link en Meyer voor houtblazers.

Hét juiste mondstuk?

Welk mondstuk het juiste is en het beste past, is heel persoonlijk. Het heeft alles te maken met de manier van aanblazen, de stand van het gebit en de manier waarop de blazer talloze spieren in en om de mond gebruikt tijdens het spelen. Daarnaast is het ook nog eens heel persoonlijk welk klankideaal wordt nagestreefd en wat een fijne weerstand is tijdens het blazen.

Advies bij aanschaf van mondstuk

Wilt u een mondstuk kopen dat perfect past bij uw behoeften? Bij Muziekcentrum van Gorp bent u van harte welkom om in de winkel mondstukken te testen. Ook krijgt u passend advies bij de aanschaf van een nieuw mondstuk. Heeft u vragen over ons aanbod mondstukken? Neem gerust contact op met onze blaasafdeling via blaas@vangorp.nl of bel naar +31 (0)165-545824.