Muziekinstrumenten

Panfluit

Er zijn 13 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Panfluit

De panfluit is opgebouwd uit een aantal gesloten buizen van verschillende lengtes. De panfluit wordt veelal gemaakt van bamboe, maar er zijn ook varianten van hout, glas of metaal. Iedere buis in een panfluit heeft een andere toon en zo kunnen dus unieke melodieën worden gespeeld. Door de veelzijdigheid van de panfluit is het een veelgebruikt instrument in verschillende muziekstijlen. Bovendien is de panfluit een instrument wat een rijke een geschiedenis heeft. Hoewel het instrument vandaag de dag redelijk uit gebruik is geraakt, doet dit niks af aan het prachtige geluid van dit instrument.

Stemmen van een panfluit

Het stemmen van een panfluit is zeer belangrijk. Zonder goede stemming is het namelijk erg lastig om hier goede melodieën op te spelen. Het stemmen van een panfluit gebeurd met bijenwas, dit is een moeilijke klus en wij raden het daarom ook aan om dit door specialisten te laten doen. Op deze manier zorgt u ervoor dat u maximaal plezier kunt beleven aan uw panfluit.

Op zoek naar een geschikte panfluit?

Wanneer u op zoek bent naar een mooie panfluit dan bent u bij Muziekcentrum van Gorp aan het juiste adres. Onze specialisten
kunnen u perfect adviseren over de verschillende soorten panfluiten die elk hun unieke geluid hebben. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in onze winkel in Roosendaal!