Muziekinstrumenten

Piccolo

Er zijn 18 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Piccolo

Bij Muziekcentrum van Gorp hebben we een mooi aanbod nieuwe en tweedehands piccolo's. Voor zowel de beginnende muzikant als de enthousiase amateur en meer gevorderde muzikant. Bekende merken in onze voorraad zijn o.a. Yamaha, Gemeinhardt, Jupiter, Trevor James, Armstrong en Hofmeister.

Service en garantie

Bij Muziekcentrum van Gorp kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte piccolo's. Alle tweedehands piccolo's zijn volledig nagekeken in de werkplaats en indien nodig gereviseerd. Daarom bieden wij op onze occasions, net als op onze nieuwe piccolo's, standaard 1 jaar garantie en 1 jaar gratis service en onderhoud. Met een tweedehands piccolo van Van Gorp weet je dus zeker dat je goed zit!

Uitgebreid testen en advies

In onze showroom in Roosendaal kunt u uitgebreid onze piccolo's testen in één van onze testcabines. Onze specialisten van de blaasafdeling staan u graag bij met passend advies. Ook voor het technisch onderhoud van uw piccolo kunt u bij ons terecht. In onze eigen werkplaats repareren en onderhouden wij alle soorten blaasinstrumenten, waaronder piccolo's. Bij vragen, neem gerust contact op met onze blaasafdeling via +31 (0)165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl