Muziekinstrumenten

Statieven

Er zijn 56 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Statief voor uw blaasinstrument

Of je nu trompet, bugel, saxofoon, klarinet, trombone of welk blaasinstrument dan ook bespeelt, het is handig om het instrument af en toe veilig in een standaard te kunnen zetten. Zowel tijdens repetities en optredens als thuis, wanneer er even niet gespeeld hoeft te worden. Bij Muziekcentrum van Gorp hebben we een ruim aanbod aan statieven van diverse merken, zoals K&M en Hercules.

Veilig, stevig en praktisch

Bij het kiezen van het juiste statief, kun je vaak kiezen voor een extra compact statief. Deze kan bijvoorbeeld in de beker van het instrument opgeborgen worden (in-bell), waardoor het statief ook in de koffer of gigbag meegenomen kan worden. Dit kan o.a. bij de Hercules Travlite serie en de K&M statieven voor trompet, bugel en klarinet. Aan de andere kant kun je kiezen voor extra zwaar en stevig, voor optimale stabiliteit. Wanneer het statief niet vaak vervoerd hoeft te worden, is dit een juiste keuze.

Naast statieven om een instrument in neer te zetten, bestaand er ook speelstatieven. Dit zijn speelhulpmiddelen voor tijdens het spelen, zoals een speelstandaard voor bastuba of saxofoon.

Statief of standaard kopen?

Bij Muziekcentrum van Gorp kunt u terecht voor (advies bij) het kopen van een trompet standaard, bugel statief, saxofoon standaard, klarinet statief, dwarsfluit statief, trombone standaard of bastuba statief. Wij geven u graag passend advies. Ook eenvoudig online bestellen is mogelijk in onze webshop!