Muziekinstrumenten

Synthesizer\Workstation

Er zijn 8 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Synthesizer

Een synthesizer is een veelzijdig elektronisch muziekinstrument waarmee u een eigen sound kunt vormgeven. U wekt klanken op die nog niet bestaan en hierdoor kunt u uw compleet eigen sound ontwikkelen. De synthesizer is ideaal voor de muzikant die de klanken zelf wilt uitvinden of aanpassen tot in de kleinste details! Synthesizers zijn in staat om voorgeprogrammeerde geluiden tot in detail te bewerken en worden vaak gebruikt in studio’s en professionele live-acts. Deze veelzijdigheid maakt het tot één van de meest gebruikte instrumenten wereldwijd.

Een synthesizer is voor iedereen

Het gebruik van een synthesizer hoeft niet extreem moeilijk te zijn. Doordat u compleet uw eigen sound kunt creëren, kunt u volop experimenteren met de geluiden die een synthesizer kan maken. Wanneer u fouten maakt, is dit geen probleem want u kunt deze makkelijk corrigeren met de software op uw computer. Het is namelijk mogelijk om een synthesizer aan te sluiten op uw computer zodat u meteen uw muziekstuk kunt bewerken.

Een synthesizer kopen bij Muziekcentrum van Gorp

De synthesizers zijn er in alle soorten en maten. Er bestaan synthesizers waarbij u specifieke soorten klanken, zoals synthetische of realistische imitaties mee kunt maken. Heeft u vragen over dit muziekinstrument of wilt u graag een synthesizer testen? Bezoek Muziekcentrum van Gorp in Roosendaal waar onze specialisten graag voor u klaar staan.