Muziekinstrumenten

Tassen-Koffers

Er zijn 196 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Tassen, koffers en gigbags

Bij Muziekcentrum van Gorp kun je terecht voor een geschikte tas, koffer of gigbag voor zo goed als ieder blaasinstrument. Wij hebben een ruime voorraad tassen en koffers voor o.a. saxofoons, trompetten, trombones, dwarsfluiten, klarinetten en zelfs sousafoons. Bekende merken in ons assortiment tassen en koffers zijn o.a. Protec, Gewa, Bags, Soundwear, Boston, Gard en Eastman.

Veilig en praktisch

Het belangrijkste aan een goede tas of koffer voor uw blaasinstrument is dat het instrument veilig vervoerd kan worden. Daarnaast dient een tas of koffer ook praktisch te zijn, bijvoorbeeld uitgerust met rugriemen voor het handig op de rug dragen van uw instrument. Ook is het prettig als een tas of koffer niet alleen ruimte biedt aan het instrument, maar ook aan accessoires, zoals bladmuziek, poetdoeken, mondstukken, dempers en rietjes.

Advies bij het kopen van een tas of koffer

Door het ruime aanbod, kan het soms lastig zijn om de juiste tas of koffer voor uw instrument te vinden. Wij helpen je graag verder! Kom gerust langs in onze winkel in Roosendaal, waar alle aanwezige koffers en tassen te passen en te proberen zijn. Het meebrengen van het eigen instrument is erg belangrijk, om te kunnen zien of de koffer of tas aan de wensen voldoet.