Muziekinstrumenten

Versterkers

Er zijn 213 producten in deze categorie

SubcategorieënLijst
Afbeeldingen


Gitaarversterker

De gitaarversterker is de beste vriend van de elektrische gitaar. Het geeft de gitaar volume, maar boven alles geeft het de gitaar swing en kleur. In ons assortiment zijn verschillende typen gitaarversterkers te vinden van uiteenlopende merken zoals Marshall, Orange, Fender en Vox.

Het kiezen van een gitaarversterker

Tegenwoordig is een enorm aanbod aan gitaarversterkers beschikbaar en de keuze voor een versterker is daarom een stuk moeilijker geworden. Vroeger had men vaak de voorkeur voor een bepaald merk, maar hedendaags hebben fabrikanten vele verschillende varianten van gitaarversterkers. Dit komt omdat de muzikanten vele (verschillende) eisen stellen aan het gebruik van versterkers. Hiernaast maken muzikanten vaak gebruik van verschillende sets. 

Gitaarversterker kopen

Bij Muziekcentrum van Gorp bent u aan het juiste adres voor diverse gitaarbenodigdheden. Bent u van plan om een gitaarversterker te kopen? In onze muziekwinkel in Roosendaal bieden wij advies op maat, zodat u met een passende gitaarversterker naar huis gaat. Natuurlijk kunt u onze producten ook online bestellen via onze webshop.