Nieuw Van Willson: De SWISSBONE Trombone!

In samenwerking met diverse vooraanstaande trombonisten heeft Willson een nieuwe tenortrombone ontwikkeld: de Swissbone! Deze nieuwe is vanaf heden verkrijgbaar in onze winkel.

Deze Open Wrap-trombone is uitgerust met de sensationele ROTAX-rotor. De ROTAX-rotor is ontwikkeld voor optimaal comfortabel spel. Er is nagenoeg geen weerstand en het mechanisme is uitgerust met een zeer lichtlopend, spelingvrij en geruisloos roterend kopsysteem.

Verdere specificaties van de SWISSBONE:

-Boring 13.87 mm

-Beker diameter 220mm

-Kwartventiel met Rotax Rotor met Rotokopf systeem

-Verkrijgbaar met messing en goudmessing beker

-Buitenschuif verkrijgbaar in nieuwzilver of messing

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op de productpagina van de Swissbone. Wilt u de Swissbone komen testen in onze winkel? Of heeft u verdere vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl

Dit bericht is gepost in Blaas. Bookmark de link.