archief dwarsfluit clinic met fluitiste Marjolein de Wit

Op vrijdagavond 17 mei 2020. organiseerde Azumi/Musik Meyer Benelux samen met Muziekcentrum van Gorp in Roosendaal een leerzame dwarsfluit clinic. Deze interactieve masterclass staat onder leiding van professioneel fluitiste Marjolein de Wit.Gratis deelname

De dwarsfluit clinic begint om 19.00u en duurt tot uiterlijk 21.00u en vindt plaats in onze winkel te Roosendaal. De workshop is gratis toegankelijk.
Aanmelden voor deze workshop kan per mail via annika@vangorp.nl . Vermeld hierbij je naam, leeftijd en met hoeveel personen je komt.

Neem deze avond zeker je eigen dwarsfluit mee!Tips & praktische oefeningen

De clinic is toegankelijk voor fluitspelers van alle leeftijden en niveaus. Er worden allerlei tips en trucs besproken op het gebied van ademtechniek, speelhouding, embouchure, vibrato en andere technieken aan de hand van praktische oefeningen. Hierbij staat de verbetering van de klank centraal. Door meer inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van ademsteun, houding en klankvoorstelling kan iedere fluitist zijn/haar toon aanzienlijk verbeteren en het fluitspel een nieuwe dimensie geven.

Er is voldoende aandacht voor iedereen en natuurlijk kunnen er volop vragen gesteld worden. Tijdens de workshop zal er hard worden gewerkt, maar het zal ook zeker een inspirerende en gezellige avond worden. Kortom: een leerzame avond waar iedere deelnemer een hele fluitcarrière plezier en profijt van zal hebben!


MARJOLEIN DE WIT

Al op jonge leeftijd begon fluitiste Marjolein de Wit aan haar loopbaan als fluitiste. Toen zij tien jaar oud was kreeg zij haar eerste lessen van Raymond Delnoye, solofluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Al snel won zij diverse prijzen op enkele Nederlandse muziekconcoursen. Van 1989 tot 1994 studeerde zij aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, wederom bij Delnoye. Hier studeerde zij cum laude af; haar eindexamen werd op Radio 4 uitgezonden.

Marjolein de Wit concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook daarbuiten, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma’s op televisie te zien. Daarnaast heeft zij meerdere solo cd’s op haar naam staan. Momenteel is Marjolein de Wit verbonden aan meerdere kamermuziekensembles en geeft zij recitals met pianist Jelger Blanken en Martin Zonnenberg. Naast een uitgebreide lespraktijk verzorgt zij regelmatig workshops en masterclasses.

Dit bericht is gepost in Blaas. Bookmark de link.