Wij staan voor u klaar!

Wat kunt u van ons verwachten tijdens de lockdown?

Vanwege de huidige strenge coronamaatregelen, zijn ook wij helaas genoodzaakt onze fysieke winkel in Roosendaal te sluiten tot en met 19 januari 2021. Maar natuurlijk kijken wij graag naar wat er wél kan! Daarom staan al onze specialisten, tijdens onze openingstijden, voor jullie klaar: met persoonlijk advies op afstand, online bestellingen via onze webshop en reparaties & onderhoud aan muziekinstrumenten.
Bel ons via 0165-545824 of Whatsapp op 06-18519332 en we helpen je graag verder!

 

Wat kunt u van ons verwachten de komende weken?

Bestellingen in onze webshop worden dagelijks verwerkt en verzonden

Ons gehele assortiment van ruim 12.000 muziekinstrumenten en accessoires is te vinden in onze uitgebreide webshop. Haal veilig en eenvoudig alles in huis wat je nodig hebt om tijdens de lockdown door te kunnen gaan met muziek maken. Bestellingen voor muziekinstrumenten en accessoires in onze webshop worden dagelijks (tijdens onze openingstijden) verwerkt en verzonden. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling digitaal aan ons door te geven via e-mail via klantenservice@vangorp.nl of telefonisch via 0165-545824. Nieuw is onze Whatsapp-service: app je vraag of bestelling naar 06-18519332. Wij regelen een zo spoedig mogelijke bezorging van uw bestelling!

Persoonlijk advies op afstand

Ook al is de fysieke winkel gesloten, u kunt nog steeds bij ons terecht voor persoonlijk advies. Ons hele team van specialisten staat voor u klaar voor advies op afstand: telefonisch of per e-mail. Bel tijdens openingsuren naar 0165-545824 of stuur een mail met uw vraag naar klantenservice@vangorp.nl. Je kunt ons ook een appje sturen via Whatsapp: 06-18519332 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Ons loket is geopend voor het brengen en afhalen van muziekinstrumenten voor reparatie en onderhoud

Onze werkplaats is en blijft geopend. Dat betekent dat u uw muziekinstrument kunt brengen voor reparatie en onderhoud. Hiervoor hebben wij een speciaal loket ingericht in onze winkel in Roosendaal. Tijdens onze openingstijden kunnen muziekinstrumenten gebracht en afgehaald worden. Het is helaas niet mogelijk om bestellingen van instrumenten en/of accessoires af te halen in onze winkel.


Onze actuele openingstijden* zijn:

Dinsdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Woensdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Donderdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Vrijdag: 9.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 uur – 17.00 uur

* Tijdens onze openingstijden zijn wij bereikbaar voor telefonisch advies en kunt u bij ons loket terecht voor het brengen en halen van muziekinstrumenten voor een reparatie/onderhoudsbeurt.

 

 

Dit bericht is gepost in Welkom. Bookmark de link.