Speul d’ok mee? Doe mee met het Online Kapellenfestival Carnaval 2021!

Dweilbands, blaaskapellen en andere carnavalsmuzikanten opgelet!
Speciaal voor jullie hebben we de ultieme muzikale uitdaging in de aanloop naar carnaval. Doe mee met het Online Kapellenfestival Carnaval 2021!

Doe mee en maak kans op de hoofdprijs t.w.v. 1100 euro!

JA, je leest het goed! Maar wat houdt het in en wat moet je doen? We gaan op zoek naar de leutigste inzending van een speciaal gecomponeerde carnavalskraker. Iedere carnavalsband, solo artiest of ander muzikaal gezelschap kan op zijn eigen creatieve manier invulling geven aan dit nummer door een zelfgemaakte opname en/of videoclip in te sturen. Zodra carnaval officieel begint, op zaterdag 13 februari, zullen alle inzendingen online te zien zijn via Facebook en Youtube en wordt de stembus geopend voor het publiek. Tijdens carnaval kan er namelijk door alle carnavalsfanaten gestemd worden op hun favoriete inzending!

Voor de winnaar ligt er een hele mooie hoofdprijs klaar, namelijk een Van Gorp cadeaubon t.w.v. 1100 euro! Daarnaast zijn er nog andere prijzen te verdelen, namelijk de creativiteitsprijs en een troostprijs. Tijd dus om je blaasband weer wakker te schudden en leuke muziek te maken! Wees creatief: verzin je eigen tekst op het nummer, maak een geweldige videoclip of wat je ook maar kunt bedenken.

Beluister hier alvast een fragment van het speciaal gecomponeerde nummer ‘Speul d’ok mee?’, gecomponeerd en gearrangeerd door Bart van Gorp:

Uitleg prijzen:

  • Hoofdprijs: Van Gorp Cadeaubon t.w.v. 1100 euro: winnaar van de online poll.
  • Creativiteitsprijs: Van Gorp Cadeaubon t.w.v. 550 euro: de meest originele inzending die wordt gekozen door een onafhankelijke jury.
  • Troostprijs: Van Gorp Cadeaubon t.w.v. 275 euro: 2e prijs van de online poll.

Ook meedoen?

Meld je aan met je blaasband of ander muzikaal gezelschap via info@vangorp.nl o.v.v. ‘Kapellenfestival 2021’ en de naam van je band. Je krijgt van ons de volledig uitgeschreven bladmuziek per instrument + full score in pdf van het nummer ‘Speul d’ok mee’, gecomponeerd en gearrangeerd door Bart van Gorp. Daarnaast krijg je een audiobestand van het nummer + clicktrack. Tevens ontvang je verdere instructies m.b.t. het inzenden.

Inzenden kan tot en met woensdag 10 februari 2021.

 

Volg ons voor het laatste nieuws

De laatste nieuwtjes over het online kapellenfestival worden gedeeld via Facebook en onze website. Volg ons op Facebook, Instagram en Youtube om op de hoogte te blijven! Meld je ook zeker aan voor het Facebook Evenement Online Kapellenfestival Carnaval 2021!

Laten we van carnaval 2021 toch een mooi feestje maken en doe mee! We kijken uit naar jullie aanmeldingen en inzendingen.