Conn

Conn New Wonder Series I Alt Saxofoon

Gelakt

Alt Saxofoon  |  Occasion

Kleur:  Goudlak
Serienummer:  123749

Bekijk alle artikelen van Conn »

Op voorraad

More details

Adviesprijs:  € 845,00

Actieprijs:

€ 740,00


Conn New Wonder Series I

Deze Conn is een exemplaar van de tussen 1917 en 1924 vervaardigde New Wonder Series I modellen. De kenmerkende microtuner op de hals was in deze tijd één van de nieuwe kenmerken. Daarnaast heeft deze New Wonder omgefelste toonranden, toen nog gepantenteerd door fluitbouwer Haynes. Met de Conn New Wonder Series I heeft u een occasion met karakter in handen, in een toegankelijke prijsklasse.

 

Muziekcentrum van Gorp kent een unieke collectie tweedehands blaasinstrumenten, waaronder vele gebruikte sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoons. Ons occasion assortiment omvat naast vintage modellen ook zo goed als nieuwe moderne instrumenten. Gevestigde merken in onze collectie zijn o.a. Conn, Buescher, Selmer, King en Keilwerth.

Alle tweedehands instrumenten worden vóór verkoop deskundig nagekeken en indien nodig volledig gereviseerd in ons eigen atelier. Het nakijken van saxofoons betekent dat de kleppen worden gesteld, de assen geolied, de polsters gereinigd en dat het instrument geheel wordt doorgespeeld. In geval van revisie wordt de saxofoon volledig gedemonteerd en opnieuw opgebouwd, voorzien van nieuwe polsters en kurkjes. Daarom bieden wij op onze occasions, net als op onze nieuwe saxofoons, standaard 1 jaar garantie en 1 jaar gratis service en onderhoud. Met een occasion saxofoon van Van Gorp weet je dus zeker dat je goed zit!

Uiteraard zijn onze occasion saxofoons vrijblijvend te testen in onze winkel. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies bij het uitzoeken van een instrument. Heb je vragen over onze saxofoons? Neem gerust contact op met onze blaasafdeling via +31 (0)165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl

  • Conditie: Occasion
  • Kleur: Goudlak
  • Serienummer: 123749
  • Bouwjaar: 1923
  • Productnummer: 6174

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie