Muziekinstrumenten

Keyboard Versterker

Er zijn 10 producten in deze categorie


Lijst
Afbeeldingen


Keyboard versterker

Wanneer u een keyboard heeft en op moet treden voor publiek, is gehoord worden al snel een probleem. Hoewel een keyboard ook aangesloten kan worden op de zangversterker, klinkt niets mooier dan een aparte keyboard versterker.

Met een keyboard versterker is het mogelijk om een keyboard of synthesizer extra te ondersteunen tijdens optredens. Zo kunt u ze gebruiken als monitor voor uzelf op het podium, maar worden ze ook gebruikt tijdens repetities of als extra versterking in grote zalen. Zeker in een akoestische set kan een keyboard versterker goed van pas komen om de muziek beter over te laten komen op het publiek. Een keyboard versterker heeft veelal meerdere ingangen waardoor er meerdere soorten keyboards en synthesizers op aan gesloten kunnen worden. In sommige gevallen is het ook mogelijk om er een microfoon op aan te sluiten.

Keyboard versterkers bij Muziekcentrum van Gorp

Muziekcentrum van Gorp heeft keyboard versterkers van verschillende merken in het assortiment. Zorg dat u goed te horen bent tijdens uw optredens met een versterker van Eden, One2Go, Roland of Yamaha. U kunt de versterkers online bestellen of u kunt langskomen bij ons Muziekcentrum in Roosendaal. Nog vragen? Neem dan gerust contact op!