Muziekinstrumenten

Trombone

Er zijn 144 producten in deze categorie

SubcategorieënLijst
Afbeeldingen


Trombone

De trombone is een bekend blaasinstrument die voorkomt in allerlei ensembles en muziekstijlen. Van jazz tot klassiek, van latin tot pop. De bekendste soort trombone is de schuiftrombone. Door het langer en korter maken van de schuif, maak je hogere en lagere tonen. Typisch aan de schuiftrombone is dat je er eenvoudig glissando mee kunt maken. Dat is het glijden van de ene naar de andere toon.

Alt, tenor, bas, contrabas of ventieltrombone

De meeste trombonisten spelen op een tenortrombone. Andere gangbare trombones zijn de alttrombone, bastrombone en contrabastrombone. Bij Muziekcentrum van Gorp hebben we al deze soorten trombones in huis. En zelfs nog meer! Want naast schuiftrombones heeft Van Gorp ook een mooi aanbod aan ventieltrombones. Vrij zeldzaam is de zogenaamde Superbone, een soort hybride trombone. Dit is een schuiftrombone en ventieltrombone in één! Ook de cimbasso zie je niet vaak, maar ook deze vind je terug in de collectie van Muziekcentrum van Gorp

Trombone kopen

Op zoek naar een trombone? Bij Muziekcentrum van Gorp helpen we graag bij het vinden van een passend instrument. Ons assortiment bestaat uit vele nieuwe en tweedehands trombones van alle bekende merken, zoals King, Conn, Courtois, Vincent Bach, Yamaha en XO.

Uiteraard zijn al onze trombones vrijblijvend te testen in onze showroom. Ook voor het technisch onderhoud van uw trombone kunt u bij ons terecht. In onze eigen werkplaats repareren en onderhouden wij alle soorten blaasinstrumenten, waaronder trombones. Heeft u vragen over onze trombones? Neem gerust contact op met onze blaasafdeling via +31 (0)165-545824 of stuur een e-mail naar blaas@vangorp.nl.